vrijdag 26 februari 2016

Een bijkomende bron van inkomsten naast je werk of voltijds

Een bijkomende bron van inkomsten naast je werk of voltijds
Zou je graag op professionele wijze naast jouw werk of voltijds inkomsten willen genereren? Dan heb ik goed nieuws voor je.

Wij zijn een groep professionele online ondernemers die krachten hebben gebundeld om mensen die naast hun officiële baan of voltijds via het internet inkomsten willen genereren die mogelijkheid te geven.

Het opstarten van een online onderneming kan vandaag de dag zorgen voor meer inkomsten dan een offline onderneming. Waarom zou je deze kans niet grijpen?

De principes voor het uitbouwen van een succesvolle onderneming online en offline zijn precies hetzelfde. Het is enkel de vorm en de mogelijkheden die verschillend zijn.

Elke onderneming die wordt opgestart vraagt kennis, voorbereiding en hard werken. Toch is het zo dat wanneer een groot aantal mensen gebruik maken van wetenschappelijk bewezen technieken waarvan we weten dat ze werken de mogelijkheden enorm gaan toenemen. Dit is zeker het geval bij het ondernemen via het internet omdat de hefboomwerking en de mogelijkheid om nationaal te kunnen werken meer voor de hand ligt.

Als lid van Global Freedom Team kan je direct inkomsten genereren terwijl je stap voor stap leert hoe je een succesvolle online onderneming opbouwt met jouw passie en expertise. Werk Met Passie geeft je alle informatie die je nodig hebt om met jouw passie en expertise online een inkomen op te bouwen.


De kracht van teamwerk

Als lid van Global Freedom Team kom je direct in contact met andere professionele online ondernemers die jouw gaan coachen hoe jij met jouw passie en expertise een online onderneming opbouwt. In het begin zal je niet zoveel inkomsten genereren maar naarmate je meer kennis er ervaring ontwikkeld door het toepassen van wetenschappelijk bewezen technieken zal je inkomen exponentieel gaan toenemen.

Ons 90 dagen actieplan

Wij hebben een 90 dagen actieplan opgesteld om mensen die geen ervaring hebben in online marketing stap voor stap te leren hoe zij hun onderneming op professionele wijze kunnen opbouwen samen met andere professionele ondernemers. Omdat wij gebruikmaken van netwerkmarketing in combinatie met duplicatie wordt onze community elke dag groter.

Succes is het gevolg van consistente juiste actie. Dit wil zeggen het op consistente wijze toepassen van wetenschappelijk bewezen technieken die ervoor zorgen dat jouw onderneming zal groeien naar een volgend niveau.

Mensen die zich hebben ingeschreven voor 1 of meerdere van onze producten krijgen toegang tot Global Freedom Team. Dit is een community van professionele online ondernemers die met elkaar krachten hebben gebundeld om van elk individueel project een succes te maken.

Na inschrijving voor één van onze producten krijg je toegang tot Global Freedom Team. Deze groep is speciaal opgebouwd om nieuwkomers in de industrie te leren hoe zij in hun markt een professioneel netwerk van vrienden, teamleden, prospects en klanten opbouwen terwijl zij verdienen met onze producten.

Hieronder vind je een overzicht van alle te doorlopen stappen die van belang zijn voor het uitbouwen van jouw eigen succesvolle onderneming. Wij hebben hiervoor een bepaalde volgorde aangehouden maar aan alle onderdelen zal je tijdens het opbouwen van jouw eigen onderneming voortdurend moeten werken. Naarmate je meer kennis en ervaring ontwikkeld in het online ondernemen zal je sneller kunnen bepalen welk element op een bepaald moment tijdens het opbouwen van jouw onderneming het meeste aandacht nodig heeft.


Hier stellen al onze leden zich publiek voor via een video uitzending


Hier leer je hoe je nieuwe leden aan de groep toevoegt en verwelkomt.


Elke online onderneming heeft een blog/website nodig. Hier leer je een professioneel blog/website maken over jouw passie/expertise.


Sociale connecties zorgen ervoor dat jouw inhoud/content (bericht/video/advertenties) met een groot publiek kan worden gedeeld.


Via advertentie sites kan je snel het juiste publiek vinden voor het aanbieden van jouw producten/diensten.

Stap 6: Video Marketing

Video is het ideale middel voor het delen van informatie met je prospects/klanten of het geven van meer informatie over jezelf en wat je doet.


E-mail marketing zorgt ervoor dat je prospects/klanten op eenvoudige wijze op de hoogte kunt houden van interessante informatie, updates en nieuwe producten.


In dit onderdeel leer je hoe je online met prospects/klanten een langdurige vertrouwensrelatie opbouwt.


In dit onderdeel leer je kwalitatieve zoekmachine geoptimaliseerde content produceren voor jouw markt


In dit onderdeel leer je allerlei technieken die je direct kan toepassen om ervoor te zorgen dat mensen direct weten wat je doet en wat je hen kan aanbieden.


In dit onderdeel leer je alle technieken zoveel mogelijk kwalitatieve prospects/klanten naar jouw aanbiedingen te brengen


In dit onderdeel leer je jouw aanbiedingen op de meest aantrekkelijke wijze voor te stellen met als gevolg betere conversies. 


Leden die het 90 dagen actieplan consequent hebben toegepast, dit wil zeggen alle bovenstaande stappen herhaaldelijk hebben uitgevoerd en waar nodig geoptimaliseerd hebben nu hun eigen virtueel vastgoed waarbij de klant zelf naar hen toekomt en veel verkopen worden gemaakt op automatische piloot. 

Wat is jouw virtueel vastgoed?


Een virtueel vastgoed is de som van alle boven genoemde stappen. Dit heb je voor het leven en blijft altijd online. Wij zijn op de eerste plaats klant gedreven en op tweede plaats product gedreven. De reden hiervoor is dat het virtueel vastgoed en jouw netwerk van tevreden klanten iets is dat je voor altijd hebt. Producten kunnen steeds verdwijnen van de markt. Aangezien onze focus ligt in het opbouwen van een virtueel vastgoed met een netwerk van tevreden klanten kunnen wij in het geval dat een product van de markt zou verdwijnen dit direct vervangen met een ander product. Ons systeem zorgt er dus voor dat je blijvende inkomsten hebt voor altijd

Ben je klaar om de wetenschap van het online rijk worden te leren? Ben je klaar je onderneming naar het volgende niveau te brengen? Ben jij het volgende succesverhaal? Welkom bij Global Freedom Team.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten