zaterdag 9 januari 2016

Online Geld Verdienen In 5 Stappen

Online Geld Verdienen
Online Geld Verdienen In 5 Stappen
Je kan zeggen dat persoonlijke naamsbekendheid opbouwen online neerkomt op het begrijpen van één regel:

“Het gaat niet om wat je wil zeggen; maar het gaat om wat je mensen wil laten weten.”

Het mag simpel lijken maar het verschil tussen een succesvolle en niet succesvolle persoonlijke naamsbekendheid voor een ondernemer kan vaak worden afgemeten door het niet begrijpen van het verschil tussen een ‘uitspraak’ en een ‘waardevolle bewering’.

Hier zijn de top 5 te nemen stappen om het succes van jouw persoonlijke naamsbekendheid te verzekeren:


1) Schat je positie in

Alvorens je van start kan gaan om je online merk/naam/kenmerk/product/dienst te definiëren en jezelf te positioneren, is het van belang om te weten wat werkt. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een onderneming wil starten met het verkopen van ontworpen voorwerpen op online marktplaatsen. Een redelijke stap zou zijn om te kijken naar succesvolle verkopers op sites van Fab to Etsy en te identificeren hoe zij het doen: Kijk naar de stem die zij gebruiken, de sociale media kanalen die ze gebruiken, zelfs de kleuren en stijlen die ze toepassen. Doe hetzelfde met verkopers die niet met je resoneren en het verschil tussen de 2 zal meer vrijgeven hoe jij wil dat je boodschap wordt ontvangen en de manieren om het te bereiken.


2) Bouw het fundament

Net zoals de producten en diensten die je aanbied uniek en waardevol zijn, zo dient ook je persoonlijke merk/naam/kenmerk te zijn. Het meest belangrijke proces in persoonlijke naamsbekendheid is bepalen wat je uniek maakt en waarom zou iedereen aandacht moeten besteden aan wat je hebt te zeggen? Meer belangrijk, probeer te begrijpen wat van jouw van waarde is voor zowel je doelgroep als je collega's. Als je kan bepalen wie ze zijn en waar ze naar op zoek zijn, dan pas kan je een werkelijk authentiek persoonlijk product/dienst aanbieden. Het is niet eenvoudig om een heldere vissie van jezelf te hebben, daarom kan het helpen om het te vragen aan vrienden, famillie en  mede ondernemers hoe zij jouw waarnemen en wat je kwaliteiten zijn. Echtheid staat centraal bij persoonlijke naamsbekendheid.


3) Vergroot je bereik

Kijk naar de sociale platformen die je gebruikt en pas ze aan in lijn met jouw boodschap. Als je geen blog hebt kan je overwegen om er één te maken. Als je er één hebt optimaliseer dan het kenmerk. Meer belangrijk  Look at the social platforms you operate on and refine them in line with your message. If you don’t have a blog, maybe you should think of creating one. If you do, optimize its brand message. More importantly, vind gebieden die belangrijk zijn voor je publiek waar je nog niet actief in bent en betrek je hierin. De sleutel is om zowel consistent als persoonlijk te zijn.areas important to your audience you aren’t active in and get involved. The key here is to be both consistent and individualized. Je boodschap moet worden gestandaardiseerd in je digitale voetafdruk, maar afgestemd op de unieke omgeving van elk sociaal platform. Wat werkt voor Facebook werkt niet voor Twitter. Vergeet niet dat er vele diensten zijn om de inhoud, je persoonlijke naamsbekendheid precies weer te geven zoals jij wil. Wees niet bang om te experimenteren om te kunnen zien wat werkt, maar zorg steeds dat je boodschap goed en authentiek overkomt. works for Facebook doesn’t work for Twitter. Don’t forget there are plenty of services out there to help you customize your personal brand content exactly as you want it. Don’t be afraid to play around and see what works, but always stay on message and maintain your authenticity. Net zoals jezelf ben je bezig met het opbouwen van iets dat groter is dan de som van de delen.


4)Vergroot je waarde

Je hebt je persoonlijk kenmerk bepaald en uitgewerkt, de boodschap geoptimalisseerd en verspreid online. Wat nu?
De sleutel om meer naamsbekendheid te creëren is niet enkel het nauwkeurig bepalen van je doelpubliek maar ook het linken met gelijk gestemden. The key to leveraging any brand is targeting not only the right audiences, but linking with the like minded. Get involved in the forums your audience participates in. Connect with trendsetters, thought leaders and of course your fellow entrepreneurs in your niche. Comment on blog posts that resonate with your personal brand, and always follow up with those who post on yours. Building connections and a community comes from being not only authentic and topical, but most importantly being seen as creating value, not noise.


5) Versterk je leiderschap

Voor je online persoonlijke branding/merk/naam/kenmerk dien je een leider te zijn om je te onderscheiden en wereldwijde bekendheid te verwerven. Bouw autoriteit op door overal waar je kan je boodschap te verspreiden. Draag bij door middel van gast artikelen op relevante blogs, leid discussies op forums en gebruik je sociale media kanalen om in debat te gaan en meningen te delen. Vergeet niet dat alvorens anderen over je gaan praten je eerst dient op te vallen. Het proces van jezelf in de kijker plaatsen is een doorgaand proces, dat nooit eindigt: Focus je voortdurend op het optimaliseren van je persoonlijke naamsbekendheid, blijf connecties maken en verzeker je er steeds van dat wat mensen van je horen een boodschap heeft en authentiek is.

Wat zijn jouw gedachten over deze stappen voor het helpen uitbouwen van je online naamsbekendheid? Zijn er tips die ik ben vergeten? Voeg ze toe aan onderstaande reacties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten