donderdag 7 mei 2015

Realiseer je dromen met behulp van crowdfunding

crowdfunding
We Share Crowdfunding

Wat is crowdfunding?...  Hoe is het ontstaan?... Wat maakt dit crowdfunding platform zo krachtig?... Hoe werkt Wesharecrowdfunding

Crowdfunding is een 10 jarig jonge industrietak en een goed verdienmodel voor mensen die niet door de bank kunnen worden gesubsidieerd maar toch hun projecten/dromen willen realiseren.     

In 2007 begon crowdfunding in populariteit enorm te stijgen. Crowdfunding behoort nu bij de snelstgroeiende industrieën in de economie met meer dan 500 platformen wereldwijd. Kickstarter is bijvoorbeeld één van de grootste. Financiële Crowdfunding wordt vooral gebruikt in Duitsland maar private fundraising wordt momenteel het meest gebruikt.

We kennen allen ook bekende organisaties zoals Greenpeace, Gaia, Amnestie International enz. Deze organisaties maken ook gebruik van fundraising om aan fondsen te kunnen geraken. Zowel via straatverkoop als via het internet.

In 1885 was het vrijheidsbeeld van New York door de Fransen op basis van crowdfunding naar New York gestuurd. Er was toen een economische crisis in New York. Omdat zij geen fondsen hadden om dit beeld op te richten kwamen zij op het idee om bij de inwoners hiervoor donaties te vragen.

In 2007 maakte Barack Obama niet enkel geschiedenis als eerste Amerikaanse President maar hij revolutioneerde ook het concept van campagne subsidies of crowdfunding.

Je kan crowdfunding dus voor veel gebruiken. Zelfs om President te worden van de United States. Wesharecrowdfunding is momenteel het grootste en meest efficiënte platform in deze arena.


-Focus ligt op het realiseren van dromen.
-Via direct sales en netwerkmarketing is het moeilijker dan via deze methode om een beeld te krijgen van actuele behoeften bij de mens.
-Projecten kunnen worden gerealiseerd zonder dat geld een bezwaar hoeft te zijn.
-Tussenkomst van de bank voor een lening is niet nodig.
-Fondsen zijn direct resultaat van vrije bijdragen
-Via internet kunnen veel donateurs worden bereikt met als gevolg grotere bijdrage.

Crowdfunding is gebaseerd op de principes beschreven door best selling auteur Napoleon Hill in Think and grow rich. Wat je geeft is wat je krijgt.


Je maakt een eenmalige donatie van 200 euro op het platform via de link van je sponsor. Dit is de persoon die je heeft doorverwezen naar dit platform.

Het grote voordeel van dit concept is dat je slechts eenmaal een donatie betaald en daarna enkel fondsen ontvangt voor jouw idee/project/droom. Er zijn dus geen maandelijkse kosten verbonden zoals bij de meeste platformen wel het geval is.

De fondsen voor je project zijn dus afhankelijk van de waarde die anderen zien in jouw project en de motivatie om hier een steentje aan bij te dragen. Deze vorm van fondswerving blijkt dan ook enorm populair te zijn. Afhankelijk van jouw idee kunnen de fondsen enorm stijgen. Als je een goed idee hebt kan je dus ook veel meer verdienen dan wat met directe verkoop en andere vormen van online verkoop mogelijk is.

De ontwikkelaar van het systeem is meer een visionair dan een verkoper. Op de eerste plaats wil hij dat elke gebruiker de mogelijkheid heeft om zijn/haar droom te kunnen realiseren. De moraal van het verhaal is met andere woorden belangrijker dan de opbrengst alleen wat in dit opzicht revolutionair kan worden genoemd.

In onderstaande video wordt het concept van Wesharecrowdfunding duidelijk uitgelegd.



In onderstaande video krijg je een duidelijk beeld van wat mogelijk is met crowdfunding



Heb jij een droom, goed idee, leuk project? Meld je dan nu aan

Plaats jouw idee/project ook op Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten