donderdag 26 november 2015

Hoe Verdien Je Geld Online

Alhoewel er nog geen globale markt is, is deze toch zodanig ontwikkeld geworden dat iedereen de mogelijkheid heeft om te werken vanuit het comfort van zijn eigen computer. Hieronder vind je verschillende manieren om online geld te verdienen alsook algemeen advies voor iedereen die wil slagen in de online wereld.

Methode 1 van 5: Snelle Manieren Om Online Geld Te Verdienen


Online Geld Verdienen
Online Geld Verdienen: handelen in domeinnamen
Handelen in domeinnamen
Domeinnamen kunnen beschouwd worden als waardevol vastgoed en sommige mensen maken een aardig inkomen van de aankoop en verkoop van domeinnamen. Eén strategie is het gebruik maken van Google Adwords voor het vinden van sleutelwoorden, zoekwoorden, keywords die populair zijn of waar veel op wordt gezocht en deze informatie te gebruiken om domeinnamen te kopen waarvan je denkt dat de vraag zal gaan toenemen. Alhoewel korte, beschrijvende domeinnamen reeds in gebruik zijn kan je nog steeds willekeurige afkortingen van domeinnamen kopen omdat je nooit weet wanneer een persoon of bedrijf met deze exacte sleutelwoorden, zoekwoorden, keywords beslist om een website te maken. (CPC.com, bijvoorbeeld, werd voor €200,000 verkocht wanneer Contract Pharmaceutical Corporation besliste om online te gaan. Niet slecht voor 3 letters). Voor meer informatie lees Hoe koop je een goedkoop domeinnaam.


Online Geld Verdienen: doe online enquêtes
Doe online enquêtes 
Met online enquêtes zal je per stuk niet veel verdienen, maar het kost ook niet veel tijd en de inkomsten kunnen snel oplopen als je enquêtes invult voor grote bedrijven. Lees Hoe Verdien Je Geld Online met Gratis Online Enquêtes voor meer advies.


Online Geld Verdienen: geluidsopnamen vertalen
Geluidsopnamen vertalen
Websites worden steeds beter in het voorzien van vertaalde geluidsopnamen/ ondertitteling voor de slechthorenden, met als gevolg dat er regelmatig vraag is naar vertaal jobs. Vertaal jobs worden over het algemeen weinig betaald maar het is ook makkelijk, snel, en vergt niet veel inzet. Kijk op Upwork voor actuele vertaal jobs.

Bron: http://www.wikihow.com/Make-Money-Online

Geen opmerkingen:

Een reactie posten