maandag 7 maart 2016

LikesXL Review Webinars




Als je nieuwe leden inschrijft in je LikesXL business breng ze dan direct naar de webinar.

Wat is een webinar?


Een online seminar of webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Het neologisme "webinar" is een portmanteau (woordcombinatie) van de woorden "web" (dat wil zeggen world wide web) en "seminar". Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen. Sommigen menen dat webinars eenrichtingsverkeer kunnen zijn (van de spreker naar het publiek toe, zonder interactie).[1] Dergelijke webinars zijn feitelijk webcasts. Interactieve webinars daarentegen maken contact over en weer mogelijk, waardoor deelnemers door middel van vraag-en-antwoordsessies kunnen participeren. Het verschil tussen een webinar en een webcast is dat er bij een webcast ook fysiek publiek aanwezig is. Een webinar is een seminar met uitsluitend online publiek.

Een online seminar is bijzonder geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bedienen. De presentator maakt gebruik van een videocamera (of webcam) en microfoon. Deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar.


Via een webinar kan men veel mensen op diverse plaatsen bereiken zonder dat men zich hoeft te verplaatsen. Verschillende aanbieders stellen webinars achteraf beschikbaar via video-on-demandpagina's.

Hier vind je de tijdstippen en de link naar de LikesXL webinar

LikesXL Nederlandstalige Webinars



  • Maandag om 19:30 uur
  • Woensdag om 19:30 uur
  • Zaterdag om 11:00 uur
Het webinar duurt meestal max. 30 minuten

Geweldig nieuws, vanaf heden zijn er 3x per week LikesXL webinars in het Nederlands.
Dit is de link naar webinar: zoom.us/j/3765633879
Je kunt zelf kijken om meer informatie te krijgen of vragen te stellen, en/of je kunt mensen die interesse hebben in online geld verdienen de link sturen zodat ze meer informatie krijgen en vragen kunnen stellen.
Tijdens het webinar wordt LikesXL gepresenteerd en er is ruimte voor vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten